Apollo 18
Apollo 18 a fost planificat iniţial, în iulie 1969 să aterizeze în SCHRÖTER lui Valea Lunii. În cele din urmă anulată NASA Apollo 18 şi Apollo 19 la 2 septembrie 1970, din cauza tăieturi Congresului. Presiunea din partea comunităţii ştiinţifice, a dus la geolog Schmitt, care navighează pe Apollo 17.
Apollo 18 este acesta care ar putea fi patra giganţi "din album de studio. Acesta a fost lansat în 1992 şi numit după misiuni Apollo, dintre care ultima a fost Apollo 17.
Albumul a marcat primul efort conştient de către John Linnell şi John Flansburgh la sucursala din sunetul lor timpurii, optând pentru mai multe ritmuri de rock tradiţionale şi aranjamente Fuller.
Duo a adoptat o bandă de susţinere, cu tobe live în timpul turneului de sprijin. Indemana "este o serie de douăzeci şi unu piste de scurtă durată variind de la patru la şaizeci şi unu de secunde (cu toate că cele mai multe dintre ele sunt în conformitate cu cincisprezece), in valoare totala de patru minute şi treizeci şi cinci secunde. Note de linie, într-o referire la aceste aparent piese, au mesajul "de indexare a acestui disc este concepută pentru a completa modul Shuffle de jucători CD-uri moderne". Din cauza unei erori de mastering, Regatul Unit şi problemele australian al acestui CD au "îndemână" ca o piesa, in timp ce ediţia din SUA are ca douăzeci şi unu de melodii. piesa a devenit oarecum o TMBG discontinue, care apar nu numai pe Dial "-A-Song cea mai mare" hit-uri de compilare, dar şi ca un trebuie să-l joace în setlists lor live. O posibilă sursă de inspiraţie pentru " indemana "este comercială The Residents 'Album, un album-lunga serie de melodii foarte scurte, din care unul (piesa 36) este chiar numit" degetelor. "
"Guitar (The Lion Sleeps Tonight)", a dat naştere la un jam session de cântec Tokens "The Lion Sleeps Tonight" şi a fost iniţial destinate a fi pur şi simplu, numit "Guitar". Având în vedere implicaţiile juridice ale acestui fapt, casa de discuri necesare trupa pentru a adăuga titlul de cântec original de a urmări.
", Care descrie cum vă simţiţi", a aparut initial pe acestea ar putea fi 1985 Giant's caseta demo . Această versiune a fost ulterior incluse în Apoi ani mai devreme. ..
external image apollo18b.jpeg

File:AS-205 crew.jpg
File:AS-205 crew.jpg


Echipaj de prim ajutor pentru Apollo al doilea echipaj de zbor planificate se pregăteşte pentru teste de simulator de misiune la Nord-American de plante aerian înainte de Apollo 1 foc. De la stânga la dreapta: Donn F. Eisele, pilot Senior, Walter M. Schirra, pilot comandant, şi Walter Cunningham, pilot. (Septembrie 1966). În anul 1962 a fost planificat pentru a zbura cu echipaj Saturn-am patru zboruri în 1965. SA Aceste zboruri vor fi desemnate prin intermediul-11 SA-14 şi ar fi zborurile orbitale. Cu toate acestea de către sfârşitul anului 1963 o schimbare în testarea NASA a "tuturor-up", a dus la misiuni de a fi anulat.

Ancau Luciana
Clasa a IX a A
Carmen Sylva